Hoera!

/ juni 30, 2022/ Nieuws


Zoals jullie wellicht al hebben gehoord bestond onze vereniging vorig jaar 75 jaar! Door corona hebben we het jubileum afgelopen jaar niet kunnen vieren. Maar niet getreurd, we vieren het gewoon een jaar later! Met een dagje Toverland voor de leden, feestavond voor het hele dorp en een jubileum magazine laten we dit mooie jubileum zeker niet aan ons voorbij gaan.

Overdag brengen onze leden en stafleden een bezoekje aan Attractiepark Toverland, waar ze zich de hele dag kunnen amuseren in de vele attracties! Na een leuke dag in Sevenum nodigen we iedereen uit het dorp maar ook geïnteresseerde van daarbuiten uit om samen met ons te proosten op ons 75 jarig jubileum bij Café-Zaal Geraats. Om 20.00u starten we de avond met een Reünie Café waar oud (staf)leden en huidige (staf)leden met elkaar kunnen terugkijken op 75 jaar JongNL Grathem. Dit doormiddel van foto’s, video’s, prijzen, kleding, wimpels, typische JongNL voorwerpen en nog veel meer! Geen (oud) lid maar wel geïnteresseerd? ook dan ben je welkom om te komen kijken naar en praten over de geschiedenis en het verhaal van JongNL Grathem!


Na gezellig bij gekletst te hebben onder het genot van een drankje start om 21.30u het feest! Dj-Sil zal de avond openen en de zaal vullen met hits van de 80’s tot nu! Om 23.00u breken we de avond met een mystery act, die iedereen op de dansvloer trekt. Wie deze act is houden we nog even geheim, hou onze socials in de gaten voor de laatste updates!

Naast een dag Toverland, Reünie Café en een jubileumfeest willen we ook iets blijvends om te delen, zodat ook jij nog lang kan nagenieten van ons 75 jarig jubileum. Maar wat dan? al een paar maanden zijn wij hard aan het werk om een jubileum magazine samen te stellen die het verhaal van onze vereniging weergeeft in tekst en beeld. Een magazine vol leuke verhalen, foto’s en weetjes over 75 jaar JongNL Grathem. Wil jij na het jubileumfeest en over 10 jaar nog terug kunnen kijken op dit mooie jubileum? bestel dan nu alvast jouw magazine en ben verzekerd van een exemplaar! Via deze link of de qr-code hieronder kun je jouw magazine voor maar € 5,- euro bestellen. Ophalen en betalen van jouw magazine kan voorafgaand aan de feestavond tijdens het Reünie Café of in de week erna op ‘t Jeugdhoes.

Hopelijk zien we jullie allemaal tijdens de feestavond op 24 september bij Café-Zaal Geraats in Grathem!


Ben jij (oud) lid of staflid en heb jij nog leuke foto’s van jouw tijd bij JongNL Grathem? Denk aan de spelpeilers (sport en spel, creativiteit en buitenleven), kamp, carnavalsdisco, stafreis, kerstmarkt of gewoon tijdens een groepsbijeenkomst. Stuur ze naar ons en wie weet zie je ze terug in het jubileum magazine of op onze website! Graag met jaartal en eventuele activiteit als bestandsnaam. Foto’s mag je sturen naar: archief.jngrathem@gmail.com