Je kunt voor ons gaan sparen!

Jong Nederland Grathem is aangesloten bij Kopen voor je Club. Met deze eenvoudige en lucratieve clubactie hopen we op een flinke bijdrage om veel van onze plannen te kunnen realiseren. Het kost jou geen extra geld, tijd of moeite. Slechts één muisklik extra. 

Onze club krijgt bijvoorbeeld ongeveer 30 euro als jij een nieuwe laptop bij Coolblue koopt. Een weekendje Noordwijk via Booking levert ongeveer 15 euro op en een complete vakantie vaak meer dan 100 euro! Wehkamp beloont je club met ongeveer 8%: 100 euro (kinder-)kleding levert ons dus 8 euro op! Dat zijn serieuze bedragen, en zeker als iedereen meedoet. Een bosje bloemen, gereedschap, vliegtickets en kado’s voor alle verjaardagen koop je natuurlijk ook online. Ook hebben we veel webwinkels die sportartikelen verkopen. Via de webwinkels op onze eigen speciale actiepagina is bijna alles te koop. 

Hoe werkt het?
1. KLIK naar onze speciale actiepagina! https://kopenvoorjeclub.nl/jongnederland-grathem
2. SHOP zoals je bent gewend en zoveel je maar wilt.
3. en SPAAR tot 8% van elke online aankoop voor JongNL Grathem.

Zo eenvoudig is het!
En iedereen kan meedoen: ouders, buren, fans, big-spenders en shop-aholics.

Hoe kun je de actiepagina vinden?
‘Zoek mijn Club’ op www.kopenvoorjeclub.nl of
Via de slimme banner in de footer op www.jongnlgrathem.nl  of
Zoek op Google naar “Kopen voor Jong Nederland Grathem”

Bewaar de link naar Jong Nederland Grathem op pc, tablet en telefoon zodat je niet kunt vergeten om te Kopen voor je Club. 

Superleuk
De totale opbrengst wordt live bijgewerkt op de actiepagina; ook de drie laatste aankopen zijn zichtbaar. Zo kun je je eigen aankoop mét opbrengst terugzien! Kopen voor Jong Nederland Grathem is niet alleen supermakkelijk, maar ook hartstikke leuk! Uiteraard staan op de actiepagina ook alle webwinkels; en veel handige tips, actie’s en inspiratie. Iedereen kan immers kopen voor je club.

Aangesloten webwinkels
In totaal zijn er ongeveer 40 verschillende webwinkels beschikbaar: Coolblue, Wehkamp, HEMA, Intertoys, Booking.com, Vliegtickets.nl, Decathlon, Aktiesport, Blokker, Ritel, Lidl, O’Moda, Kleertjes.com, Bijenkorf, Praxis, en nog veel meer. Voor bijna elk product is wel een webwinkel.

Just do it!
Door jouw extra muisklik kan onze club veel extra inkomsten verkrijgen.
Het is zonde als we dit “gevonden geld” niet voor onze club sparen.

Bekijk snel de huidige opbrengst of probeer het gewoon eens uit.
Ga snel naar onze actiepagina: https://kopenvoorjeclub.nl/jongnederland-grathem

jongnederland-grathem promo vierkant