Ben jij op zoek naar spanning, avontuur en gezelligheid?
JongNL Grathem is dé club voor jou!

Bij JongNL doe je in groepsverband elke week leuke activiteiten met je leeftijdsgenoten. Denk aan een speurtocht, spelletjes die je nergens anders doet, of leuke dingen knutselen!
JongNL is er voor iedereen vanaf 6 jaar. Meedoen is het belangrijkste! Wil je alvast wat meer informatie? Download dan hier onze flyer.
Nieuwsgierig en wil je een keer een groepsbijeenkomst ervaren? Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Als vereniging vinden we het daarbij belangrijk dat alle kinderen kunnen deelnemen aan sociale activiteiten. Voor iedereen die hierbij een financieel steuntje in de rug nodig heeft, kent de Gemeente Leudal Stichting Leergeld. Ouders kunnen hier een vergoeding aanvragen voor het lidmaatschap van o.a. JongNL Grathem! Meer informatie en het doen van een aanvraag kan via www.leergeldleudalmaasgouw.nl

Vul onderstaand formulier in om uw zoon/dochter een keer vrijblijvend te laten komen kijken bij een van de groepsbijeenkomsten van JongNL Grathem
n.b. mocht uw zoon/dochter geen lid willen worden van JongNL Grathem dan worden uw gegevens binnen twee maanden weer gewist.

* indicates required field
Kind
Ouders/verzorgers