Het FilmFestivalGala

/ november 6, 2017/ Nieuws

Oudste junioren jongens doen mee met JongNL FilmFestivalGala!

Om uitwisseling en een band tussen de afdelingen te bevorderen zijn er provinciale ledenactiviteiten. Bij deze activiteiten zijn alle leden (uit een bepaalde leeftijdsgroep) welkom. De vrijwilligers krijgen de gelegenheid om tijdens de provinciale ledenactiviteiten ideeën op te doen die ze zelf weer kunnen gebruiken in hun groep. Tijdens deze provinciale activiteiten staan uitwisseling en samenwerking centraal.

In 2016 introduceerde JongNL Limburg het FilmFestival 2.0, het FilmFestival, maar dan anders. Bij het FilmFestival 2.0 gaan groepen zelf aan de slag, op een eigen gekozen locatie, met het maken van een filmpje. Aan de hand van bepaalde instructiefilmpjes kon elke groep aan de slag met het maken van een eigen, te gek, creatief, ludiek filmpje dat maximaal 3 minuten mag duren. De filmpjes kunnen gewoon gemaakt worden met de telefoon of tablet.

JongNL Grathem doet dit jaar ook mee! De oudste junioren jongens hebben twee fantastische filmpjes gemaakt en ingezonden. De filmpjes heten Koning tinderman en communicatie 2.0.

Zondag 12 november om 19.00 zal het JongNL FilmFestivalGala plaatsvinden in de theaterzaal van Dok6 in Panningen. Hier worden alle groepen, leiders en hun ouders, familie en vrienden uitgenodigd om alle ingezonden filmpjes te komen bekijken en te zien wie de winnaar wordt van dit FilmFestival. De rode loper zal uitliggen, iedereen wordt welkom geheten met een drankje. Iets wat je dus zeker niet wilt missen!

Wil je meer informatie of promotiemateriaal bekijken? Klik dan hier.

Update: JongNL Grathem heeft het FilmFestivalGala gewonnen met het filmpje ‘communicatie 2.0’